A bevásárlókosara jelenleg üres.ELEDELEK

BelépésFotópályázat  E-mail

A www.csontkutya.hu kutyaportál meghirdeti az

„Amerikai Staffordshire Terrier esszenciája egy képben”

című fotópályázatát!

(A pályázati kiírás a csontkutya.hu Facebook oldalán az események között angol, orosz, román és szerb nyelven is elérhető!)

Amennyiben egyetértesz az alábbi célokkal, akkor NEKED IS INDULNOD KELL a FOTÓPÁLYÁZATUNKON!

Célunk, hogy fellebbentsük és örökre megszüntessük az Amerikai Staffordshire Terrier fajtát indokolatlanul körülvevő, előítéletekből és rémtörténetekből kreált fátylat, és valós természetét megmutatva megérdemelt helyre kerüljön az emberek megítélésében ez a sokak által kedvelt kitűnő kutyafajta.

Hisszük, hogy fotópályázatunkkal segíthetjük a fajta megítélésének javítását, képességeinek elismerését, valamint egy olyan „Amstaff” kedvelő társadalmi közösség formálódását, amelyet nem a jogi forma fellengzős kialakítása, az uralkodás, az alapító tagság és tagok viszonya, stb. mozgatná, hanem egyszerűen a fajta szeretete.

 

 

 

A fotópályázat témája:

Egy olyan pillanat megörökítése, amelyről a pályázó úgy gondolja, ez tükrözi számára az Amerikai Staffordshire Terriert, ez az „Amstaff”-ság sűrítménye, minden együtt, a fajtajelleg, az eredet, a temperamentum, a valós természet….szóval nem egy kiállítást szeretnénk leképezni és a standardnak való megfelelőséget megmutatni, „díjazni”, inkább egy ÖRÖM AMSTAFFOZÁS-t szeretnénk létrehozni!

 

Pályázati határidő:

2011.február 14. 0.00-tól 2011. május 31. 0.00-ig fogadjuk be a pályaműveket.

A pályaműveket a www.csontkutya.hu csapata a beérkezés szerinti sorrendben folyamatosan tölti fel az „Amerikai Staffordshire Terrier eszenciája egy képben” című Facebook esemény adatlapjára.

Az esemény látogatóinak 2011. március 01. és 2011. május 30. között van módjuk a nekik tetsző kép(ek)et megjelölni (Tetszik!/LIKE!)

Eredményhirdetés: 2011. június 05.

 

Részletek:

Pályázati kategóriák:

I. kategória: kan

II. kategória. Szuka

III. kategória: kölyök(6 hónapos korig)

A kép 3 hónapnál nem lehet régebbi.

A kép „főszereplője” törzskönyvezett Amerikai Staffordshire Terrier legyen a fenti kategóriák egyikének megfelelően. A beküldött kép, nem lehet digitálisan vagy bármilyen más módszerrel manipulált!

Minden képet címmel és nevezési kategóriával kell ellátni és ezt a beküldött file neveként feltüntetni (pl.: „Borisz az család örzője I.jpg”)!!!

Minden pályázó maximum 1 képpel pályázhat amelyet az alábbi e-mailcímre kell elküldenie: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

A képek elkészítésénél törekedni kell a minél jobb minőségre (nagy felbontás) a későbbi felhasználás érdekében.

Az e-mailben a pályamunkák mellett el kell küldeni a pályázó nevét, a képen szereplő kutya TK-i nevét,  értesítési e-mail címét!

 

A pályázat elbírálása:

A nyertes pályaművet a pályázati határidő letelte után az esemény adatlapon kapott Tetszik!/Like megjelölések száma szerinti rangsorolás után hirdetjük ki!

A pályázat díjazása:

I. helyezett minden kategóriában: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány,

II. helyezett minden kategóriában: 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány, amelyeket www.csontkutya.hu webáruházában a Csontboltban válthatják be a nyertesek.

A csontkutya.hu a fenti díjakon felül, legalább a 10 legjobb pályaműből egy nyilvános kiállítást szervez egy a 2011. kiállítási szezonban megrendezésre kerülő speciális és/vagy CACIB kiállításon.

Mindezek mellett, a csontkutya.hu csapata latba veti minden kapcsolatát, hogy a fotópályázatról és annak nyertes pályaműveiről a lehető legszélesebb körben tájékoztassa a szakmai sajtót, szervezeteket, és fórumokat!

A pályázati kiírás a csontkutya.hu Facebook oldalán az események között angol, orosz, román és szerb nyelven is elérhető!